Meest gestelde vragen (FAQ)

Hieronder vind je de meest gestelde vragen (FAQ) van de Gin & Rum Festivals.

Wat zijn de openingstijden?

Zoals altijd gooien we om 15:00 de deuren open. Om iets over half 10 mag je je laatste bestelling plaatsen zodat je om 10 uur veilig naar huis kan gaan.

Als een stad van de website is afgehaald, betekent dit dan dat die helemaal niet doorgaat?

Het kan zijn dat de stad komt te vervallen vanwege ontwikkelingen rondom het coronavirus. We kunnen altijd de tickets omzetten naar een andere stad die bekend zijn op onze festival pagina. Geef aan ons door welke stad je wilt bezoeken en wij zetten de gekochte tickets om. Voor meer informatie neem contact op met info@ginenrumfestival.nl.

Blijven mijn kaartjes geldig?

Ja, jouw tickets blijven voor elke stad en de bijpassende datum geldig. Laat jouw tickets wel door ons omzetten naar de stad van jouw keuze.

Ik heb nog geen mail ontvangen over de status van het festival, wat kan ik doen?

Helaas kan de informatiemail vanuit info@ginenrumfestival.nl soms in de ongewenste inbox terecht komen. Hou deze dus goed in de gaten. Indien dit niet het geval is, neem vooral contact met ons op!

Wat krijg ik voor de entreeprijs?

De toegangsprijs is inclusief toegang met een cocktailglas. Daarnaast kun je alle gin & rum kosteloos proeven (voor een cocktail betaal je aan de stand). Er zijn workshops die tegen een kleine betaling kunnen worden bijgewoond. Je kunt deze gin en rum workshops direct bij je ticket erbij bestellen.

Klinkt goed, maar wat als ik een drankje wil bestellen?

Alle bezoekers kunnen kostenloos een proefglaasje Gin & Rum proeven. Wil je een cocktail? Dan kun je deze direct aan de stand kopen. Elk merk verkoopt hun eigen rum of gin. Er zijn meer dan 100 verschillende soorten gin en rum te verkrijgen. Je bestelt en betaalt direct aan de stand.

En als het regent?

Gin & Rum Festival vindt binnen plaats. Maak je dus geen zorgen over regen! 

En als ik nou honger krijg?

Eten is natuurlijk bijna net zo belangrijk als de dranken. We hebben genoeg eetkraampjes op het festival, van een borrelplank tot een burger. Daarnaast kun je bij sommige gin/rum stands ook een hapje erbij krijgen. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie tussen een oester en een gin!

Wacht even, ik moet mijn eigen glas kopen?

Nee, dat hoeft niet. Wij regelen dat jij  een glas krijgt. Je hoeft bij ons vrijwel nergens in de rij te staan.

Ik heb een ticket gekocht, maar heb deze nog niet ontvangen!

Je hebt waarschijnlijk een typefout gemaakt in je e-mailadres toen je de tickets kocht. Maak je geen zorgen, stuur een e-mail via het e-mailadres onderaan deze website en we lossen het snel samen op.